49! BRENG HET!!!!! - Natalie Jill Fitness
FITNESS

49! BRENG HET!!!!! – Natalie Jill Fitness

49! BRENG HET!!!!!

Natalie Jill 49! BRENG HET!De tijd vliegt !! Deze verjaardag voelt vooral vreemd aan, omdat ik nu ouder ben dan mijn vader toen hij stierf, wat zo'n vreemd gevoel is.

Ik beschouw geen enkel jaar als vanzelfsprekend en ik ben zo dankbaar voor mijn tot nu toe 49 levensniveaus! Ik kijk zo uit naar wat de komende jaren zullen brengen. Ik heb me voorgenomen om elke dag mijn leven ten volle te leven!

Ik begon dit nieuwe "niveau" gisteravond met een diner met mijn favoriete stellen dat dit jaar meer dan ooit zo speciaal voor me voelde.

Ging vandaag met een paar vrienden het water op en daarna een diner vanavond … terug naar het bouwen en creëren van morgen (ik heb een ENORM plan voor mijn jaren 50 en het wordt gebouwd tijdens level 49!

Vandaag ben ik aanwezig en geniet ik met volle teugen van mijn verjaardag!

XO,

Natalie Jill

Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *