A True Trail Blazer: CJ McCollum
FITNESS

A True Trail Blazer: CJ McCollum


A True Trail Blazer: CJ McCollum

Met dank aan de Portland Trail Blazers / NBA

Hoop dromen

Iedereen in mijn familie hield van sporten en ik pakte basketbal op zeer jonge leeftijd. Ik had het geluk om op te groeien met een oudere broer [Errick McCollum speelt in het buitenland in de VTB United League] die me overal mee naar toe moest nemen. Van jongs af aan werkte ik aan mijn spel met hem. We hebben elkaar geduwd om beter te worden sinds we jonger waren, en dat is nog steeds zo vandaag.

Zijn fitheid tanken

Ik wil er altijd voor zorgen dat ik er alles aan doe om mijn werk goed te doen en mijn team te helpen slagen. In het seizoen werk ik samen met mijn teamgenoten en met het gezondheids- en prestatiepersoneel van mijn team om ervoor te zorgen dat mijn off-court training en voeding worden gemaximaliseerd om zo effectief mogelijk te zijn. In mijn vrije tijd bracht ik extra uren in de sportschool, schoten omhoog en continu bezig met mijn spel. Ik investeer ook tijd in herstel – yoga, massages, stoombad en het gebruik van zowel warme als koude baden.

Focus op herstel

Ik geloof in hard werken, maar ik geloof ook in evenwicht, en voor mij komt dat in de vorm van rust. Herstel is een belangrijk onderdeel om ervoor te zorgen dat ik bereid ben om mijn werk op het hoogste niveau te doen. Naast cryotherapie en andere hersteltechnieken maakte ik vorig seizoen kennis met Cherrish-kersensap en werd meteen aangetrokken door de ontstekingsremmende eigenschappen. Een van de grote voordelen die ik tot nu toe heb ervaren, is een goede slaap en een verfrist wakker worden. Het is een ander nietje in mijn hersteltoolbox geworden.

Teruggeven

Ik erken dat mijn platform me in staat stelt anderen te dienen, en dit is een voorrecht dat ik zeer serieus neem. Twee van mijn grootste platforms zijn de Pers kaart programma en de CJ McCollum Dream Centers. Het Press Pass-programma is een mentorprogramma dat lokale scholieren van Portland de mogelijkheid biedt om ervaring op te doen in de journalistiek. Ik werk ook samen met de Boys & Girls Clubs van Portland aan de CJ McCollum Dream Centers, een initiatief waarmee we jongeren uit achtergestelde gemeenschappen veilige ruimtes kunnen bieden om te leren, te verkennen, te creëren en te groeien.

Probeer het

Cherrish is beschikbaar op cherrish.net en verder amazon.com.

Nee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *