Anderen meningen doen er niet toe - Natalie Jill Fitness
FITNESS

Anderen meningen doen er niet toe – Natalie Jill Fitness

Andere meningen doen er niet toe

Natalie Jill Anderen meningen doen er niet toe"Blijf in je baan"
"Je bent te oud"
"Dat is een stom idee"
"Dat is belachelijk"
"Dat kun je niet betalen"
"Niemand zou daar ja op zeggen"
"Ik zou dat nooit doen"
"Je kunt maar beter een plan B hebben"
"Dat is te riskant"
"Niemand wil dat van je horen"

Ik heb ze allemaal gehoord … en hoe meer ik deel en groei, hoe meer risico ik neem, hoe meer ik een groter leven binnenstap, hoe meer ik het hoor …

Maar… wacht even! DE MENINGEN VAN ANDEREN ZIJN GEEN ONZE ZAKEN

Anderen "meningen" liepen over mij….

Om goedkeuring vragen.
Goedkeuring zoeken ..
Geeft (veel te veel) om wat anderen dachten.

Dat wordt een probleem als het tussen jou en je doelen en visie komt te staan. Ik heb dit de laatste tijd VEEL meegemaakt omdat ik heb verteld over mijn nieuwe focus en bedrijfsplan.

Dus hoe los je dit op? Hier is wat ik doe …

Ik vraag me af … "Natalie, wiens leven leeft?" en "voor wie leef je?"

Telkens wanneer ik dat doe, wordt het weer in toom gehouden en herinnert het me eraan dat de meningen van anderen niet mijn zaken zijn. U ziet dat de meningen van anderen onze rekeningen niet betalen.

Andere meningen maken ons niet gezond. Andere meningen houden ons 's nachts niet warm. Andere meningen zijn slechts een weerspiegeling van hun EIGEN ervaringen, overtuigingen en gemiste doelen. Andere meningen brengen ons niet naar onze doelen. Alles wat meningen van anderen voor ons doen, is ons afleiden van onze visie, onze doelen, onze hoop en dromen. Hun meningen "beschermen ons" niet en ze helpen ons zeker niet.

Alles is altijd mogelijk voor jou, dus vertroebel die overtuiging niet met iemands 'mening'. Wees voorzichtig bij wie u advies zoekt. Stel uzelf de vraag … Vertegenwoordigt deze persoon die mij zijn mening geeft succes of waar u wilt zijn ?? Deze vraag is alles!

Wat zou je creëren als de mening van anderen er niet toe deed? Anderen meningen van u zijn GEEN VAN UW ZAKEN.

XO,

Natalie Jill

PS Als u het type persoon bent dat een coach is, maar niet de impact maakt waartoe u weet dat u in staat bent, solliciteer dan voor mijn DVA-verkoopmethodologieprogramma HIER

Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *