Attentie Coaches! - Natalie Jill Fitness
FITNESS

Attentie Coaches! – Natalie Jill Fitness

Attentie Coaches!

Een dag nadat ik 49 ben geworden en ik ben al KOMT UIT !!

Natalie Jill Attentie Coaches!Ik heb een groot geheim bewaard! Hoewel je mijn boeken, mijn programma's, enz. Allemaal ziet over (ouder worden, fitheid en voeding), is dit NIET ALLES WAT IK BEN … Wacht wat ?! Zie je, het is wat ik heb gebouwd. Het is wat ik uit het niets heb gemaakt. Maar dat is niet alles van wie ik ben. "Wie ik ben" is ook iemand die eenvoudige oplossingen biedt. Ik ben iemand die snel tot de kern van problemen komt, oplossingen identificeert en ze VEREENVOUDIGT. Ik ben iemand die anderen helpt hun potentieel en mogelijkheden te vinden, wat hen vervolgens krachtige radicale levensveranderende resultaten oplevert.

Hoe doe ik dit?

VERKOOP

En "verkoop" is niet slijmerig. Het is gewoon VEEL verkeerd gedaan en daarom voelen mensen zich zo ongemakkelijk bij dat woord. Als het goed is gedaan, is het een super verbazingwekkende nuttige vaardigheid voor alle betrokken partijen! En het is zeer waarschijnlijk het ontbrekende ingrediënt in uw coachingbedrijf!

Ik heb 20 jaar als topverkoper en verkooptrainer in het Amerikaanse bedrijfsleven gewerkt voordat ik Natalie Jill Fitness oprichtte. Mijn vrienden en klanten die mij goed kennen, zouden je allemaal vertellen dat het mijn SUPER KRACHT is. Het is waar ik de tijd uit het oog verlies, het is waar ik de meeste waarde bied en het is wat me verlicht en het is waar ik je echt VEEL zou kunnen helpen.

Fitness en voeding was mijn passie en hobby: daarom bouwde ik in de niche die ik deed, maar VERKOOP is mijn superkracht. En mijn kennis daarvan heeft honderdduizenden van jullie geholpen om af te vallen, je zelfvertrouwen terug te krijgen en THRIVE.

Maar ik ben klaar om uit te breiden en te creëren vanuit mijn echte grote geschenk. Ik doe dit al jaren met particuliere klanten achter de schermen en ik ben bijna vol met particuliere klanten, dus ik lanceer een privéprogramma van 10 weken speciaal voor coaches die dit en snel onder de knie willen krijgen.

Ik heb 30 plaatsen voor deze eerste ronde die half OKTOBER begint. Dit is voor jou als je mijn hele DVA-methode wilt leren om JOUW merk te laten groeien, uit te breiden en geld te verdienen.

Als je in mijn wereld bent en je bent een coach en je wilt dit van mij leren in een kleine coachingsgroep (virtueel gedurende 10 weken) Vul de aanvraag HIER in

XO,

Natalie Jill

Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *