Bijna was OPNIEUW gescheiden - Natalie Jill Fitness
FITNESS

Bijna was OPNIEUW gescheiden – Natalie Jill Fitness

Bijna was OPNIEUW gescheiden

Bijna was OPNIEUW gescheiden

"Ik weet niet zeker of ik meer met je wil trouwen." Darmpons.

was bijna gescheiden OPNIEUW pinterest thumbnailIk had geen idee dat dat zou komen. Dat was drie jaar geleden toen mijn man Brooks me dat vertelde. We hadden 7 jaar een relatie en dit was mijn tweede huwelijk.

Wauw. Misschien is het niet de andere persoon. Misschien zijn het niet de situaties. Misschien ben ik het.

Die ingewandenmaand waarin we 'mijn pauze' namen, draaide mijn toekomstige leven voor me.

Zou ik OPNIEUW gescheiden worden?
Hoe zou ik mijn toen 9-jarige vertellen?
En het belangrijkste, wat wilde ik eigenlijk voor mijn leven?

Als we niet aangeven wat we willen creëren en erop focussen, zal het leven ons gewoon 'overkomen'. De tijd zal voorbijgaan. Onze verlangens zullen niet worden vervuld zonder verklaringen en focus.

Het was toen die persoonlijke ontwikkeling (het ding Brooks heeft me altijd aangespoord dit te doen) werd een nietje in mijn leven. Ik vocht tegen de drang om er mijn neus voor op te steken en te leren wat ik niet wist dat ik niet wist.

Wat weet ik NU zeker?

Je kunt geen geweldige dingen bouwen op een gebroken fundament. Eerst aan onszelf werken is cruciaal. We zijn 100% verantwoordelijk voor wat we willen maken uit het leven en onze relaties. Ze zullen niet alleen sterk worden. Ze blijven niet alleen sterk. Zoals de gezegden gaan …

Gras groeit waar je het water geeft en waar je op focust, groeit.

Mijn grootste prioriteit voor 2020? Mijn relatie.

Dus gaan we voor het eerste avontuur van verschillende dit jaar … eerste stop- 2 weken in Costa Rica. Om ons op de VS te concentreren, want als we solide zijn, komen we beter opdagen voor mijn dochter, voor onze klanten en voor het leven.

XO,

Natalie Jill

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *