Borrow The Belief - Natalie Jill Fitness
FITNESS

Borrow The Belief – Natalie Jill Fitness

Leen het geloof

Iemand geloofde dat ik het kon dus deed ik …

Mijn vriend Chalene Johnson stuurde me deze foto vandaag en het kon niet op een beter moment zijn aangekomen. Zie je, vandaag was een super rare dag. Ik was zo in mijn visie gepompt met ideeën en terwijl ik met een paar mensen deelde, werd mij verteld waarom die ideeën NIET zouden werken. Ze deelden waarom ze te veel tijd zouden nemen, te veel werk zouden zijn en waarom ze zouden falen. En ik begon hun redenering te geloven. Dang-buzz kill.

Borrow The Belief pinterest thumbnailJe ziet dat mensen (met goede bedoelingen) dat altijd zullen doen. Ze zullen onze doelen in vraag stellen, ons uitdagen en gaten maken in waarom een ​​visie of idee niet zal werken. En we kunnen ze zelfs beginnen te geloven en je doelen opgeven!

NIET LUISTEREN naar hen.
En nog beter, wees opzettelijk en omring jezelf met mensen die je visie ondersteunen!

En hoe perfect timing! Chalene stuurde me deze foto vanavond en het bracht zoveel herinneringen terug. Ik sprak een paar jaar geleden op haar MIA-evenement.

Het was de eerste keer dat ik vanaf het podium sprak, maar het was de eerste keer dat ik over een onderwerp sprak dat ik nog nooit eerder had gedeeld en het was de eerste keer dat ik een programma uit het podium verkocht dat ik een paar weken eerder vanuit niets had gemaakt.

Was ik bang? JA
Was ik nerveus? JA
Had ik zelf twijfel? JA
Was ik bang dat ik zou falen? JA
Was ik geïntimideerd om een ​​nieuwe vaardigheid te leren? JA.

En ik deed het ALTIJD.

Waarom? Omdat EEN PERSOON (haar) GELOOF dat ik het kon. Chalene geloofde in mij en dat stond me toe om het geloof te lenen dat ik dit KAN doen.

Je hoeft niet IEDEREEN te rooten. Je hoeft je niet op je gemak te voelen. Je hebt maar één persoon nodig die je een kans geeft en dat geloof leent.

XO,

Natalie Jill

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *