Een meisjesachtig meisje zijn - Natalie Jill Fitness
FITNESS

Een meisjesachtig meisje zijn – Natalie Jill Fitness

Een meisjesachtig meisje zijn

Een Girly "Girl" zijn

Ik hou van Twirly Girly-jurken! En als klein meisje werd mij geleerd om alle dingen "vrouwelijk" te verbergen. Ik was een meisje in de jaren '70 en het was de tijd van de trend om te vechten voor gendergelijkheid en mannelijker te zijn. Meisjesachtig zijn was "gedateerd" en een tomjongen zijn was cool.

IK HOUD VAN TWIRLY MEISJESJURKEN! pinterest thumbnailMijn vader, met goede 'bedoelingen', hield me een spiegel voor toen ik huilde en zei dat ik moest ophouden zo meisjesachtig te zijn en me als een baby te gedragen. Ik heb geleerd dat huilen zwak was.

De gymleraren zouden zeggen: "Raak de bal niet als een meisje."

Op de universiteit en op de arbeidsmarkt kreeg ik te horen dat gevoelens tonen zwak was. Ik werd een "teef" in het personeelsbestand van bedrijven. Het werkte voor meetbare resultaten maar niet voor het leven.

Op 48 heb ik zoveel geleerd. Ik ken het belang van kwetsbaar zijn, niet altijd zo stoer zijn en het belang en je authentieke zelf zijn. Ik vecht nog steeds tegen de overtuigingen waarmee ik ben opgegroeid.

Ik weet nu dat het oké is om een ​​"meisje" te zijn, het is krachtig om emoties te tonen en dat het niet zwak is om vrouwelijk te zijn.

Dus ga je gang, vertel me dat ik te "meisjesachtig" ben.

Je authentieke zelf zijn doet alles helderder schijnen … mijn authentieke zelf is dat meisjesachtige meisje 🙂

X0 Natalie Jill

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *