Er is altijd een positieve draai
FITNESS

Er is altijd een positieve draai

Er is altijd een positieve draai

Voordat we wisten dat het coronavirus en de sociale afstand van cruciaal belang waren, scheurde ik mijn biceps in het distale. Afgelopen dinsdag had ik een spoedoperatie en MIJN wereld zoals ik persoonlijk wist dat het veranderde.

Er is altijd een positieve draaiIk leerde dat ik 10 weken lang in een cast zou zitten die in een hoek van 90 graden was vergrendeld met veel pijn (zenuwen waren verplaatst) en dat ik 6 maanden tot een jaar zou revalideren.

Geen trainingen (prima) maar ook geen autorijden, niet typen, niet schrijven, niet spreken en reizen. Ik hoef mijn eigen haar niet te wassen, voor mezelf te koken of onafhankelijkheid. Ik heb mijn agenda supersnel gewist (had een opzegtermijn van vier uur voordat een leeroperatie plaatsvond en moest inchecken bij het ziekenhuis).

Angst, angst en zelfs depressie begonnen.

Wat heeft dit voor mij veranderd? Dankbaarheid. Het goede in alles vinden. Overgave. De waarheid van de zaak accepteren, niet mijn overtuigingen eromheen. Focussen op wat ik KAN doen en wat ik KAN creëren.

Genezing, de lessen, de PROS. Er is altijd een manier om limonade van citroenen te maken … Ik deel dit nu omdat het coronavirus een serieus eng ding is – en lock-outs en sociaal isolement heel reëel zijn, ik weet dat velen van jullie nu depressief, angstig, bezorgd en bang zijn.

Ik moedig JOU aan om een ​​lijst te maken zoals ik deed wat je nu KAN doen (met beide armen en handen lol- Ik doe dit met één ..)

MIJN LIJST, die ik heb gemaakt, heeft me dagelijks gediend in mijn (veel vrije tijd thuis) Mijn werkelijke lijst:

Ik heb nu meer tijd om:
Heb diepe gesprekken en plezier met mijn familie
Mediteren
Strek mijn benen
Luister naar Podcast en neem deze op
Chat op FaceTime met vrienden waarmee ik het contact verloren ben
Oefen mindfulness
Zit in mijn massagestoel
Meer slapen
Lees verder
Oefen met langzamer eten
Oefen met het vragen om ondersteuning
Leer schrijven met mijn linkerhand
Oefen zelfhypnose voor herstel en pijnbestrijding
Neem nieuwe 1 op 1 coaching klanten aan en focus op hun business en visie
Meer tijd om u van dienst te zijn en anderen te helpen
Lekker liggen met FLOPS
Organiseer dingen (aandachtig met één hand)
Raak meer betrokken bij het schoolwerk van mijn dochters (hallo verplicht thuisonderwijs)
Bekijk documentaires

Ik krijg verandering, ongemak en tegenslagen SUCK. Maar we zijn allemaal GEZEGEND met de lessen en kennis die komen gaat.

XO,

Natalie Jill

Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *