Gedachten, keuzes en gewoonten kunnen je veranderen
FITNESS

Gedachten, keuzes en gewoonten kunnen je veranderen

Gedachten, keuzes en gewoonten kunnen je veranderen

Het verhaal van hoe 7-daagse Jump Start was geboren

Wie ik ben op 48 (49 in september) is helemaal niet wie ik 12 jaar geleden was. En wie je vandaag bent, kan totaal anders zijn met een verandering in gedachten, keuzes en gewoonten.

Gedachten, keuzes en gewoonten kunnen uw Pinterest-thumbnail veranderen12 jaar geleden was ik een ander persoon. Ik had net mijn dochter gehad, ging door een scheiding, de economie stortte in (herinner me 2008 !?), ik verloor mijn huis en ik was een MESS. Niet alleen emotioneel en financieel, maar FYSIEK. Ik was moe, overgewicht en zo verdrietig.

Voordat je zegt 'maar je hebt net een baby gekregen!' Ja heb ik gedaan. MAAR ze woog iets meer dan 6 pond. De placenta woog niet 54 lbs, maar de dagelijkse Mcdonalds-frietjes en warme toffee-ijscoupes met extra toffees hebben al dan niet bijgedragen aan die 60 extra lbs die ik had opgedaan.

ANYWAYS, terug naar mijn verhaal.

Het gevoel was wat ik zou omschrijven als "uit de hand". Ik was depressief, humeurig en niet zoals ik. Heb je je ooit zo gevoeld?

Ik BESLIST dat dit niet meer was wie ik wilde zijn. Ik BESLIST dat er zoveel meer voor mij was. Ben je er al?

Wat er daarna gebeurde, begon met wat kon worden gecontroleerd – wat ik in mijn lichaam stopte

Er was een eenvoudige methode omheen en het werkte. Ik liet die eerste week 5 lbs vallen en bleef toen 2 lbs per week afvallen. Die eerste maand bracht ik 12 pond uit en dat was het begin van een nieuwe kracht die mij kracht gaf.

Ik documenteerde de hele eenvoudige methode en deelde het met eerst slechts 10 vrouwen, toen 100 en vandaag hebben duizenden deze methode gebruikt. Ik noemde het de 7-daagse Jump Start en de Origineel 7-daagse Jump Start Original Plan was geboren.

Wanneer vrouwen naar me toe komen en zeggen "help" of "ik ben de weg kwijt" of "waar moet ik beginnen" of zelfs "hoe kom ik weer op het goede spoor", dan stuur ik ze ALTIJD het eerst.

WIE IS DE VOLGENDE?

XO,

Natalie Jill

PS:

De Jump Start van 7 dagen en 4 weken zijn lifestyle-programma's. Ze zijn niveau één en supergemakkelijk te volgen. Het HOOFD verschil tussen 4 weken en 7 dagen is het AANTAL dagen, de menu-opties (vier weken voor 4 weken Jump Start en 7 dagen voor 7 dagen Jump Start).

** OPMERKING 7 dagen Jump Start is OOK een fysiek boek in STORES. Het zijn gelijkaardige plannen, maar één is een fysiek boek. Het voordeel van de 7-daagse Jump Start DIGITALE download is dat deze wordt geleverd met extra receptdownloads en de ORIGINELE versie is.

Hier zijn de links voor alle drie:

De 7-daagse Jump Start Original PLAN

https://www.nataliejillfitness.com/programs/4-week-jump-start-2/

www.nataliejillfitness.com/book

De 7-daagse jumpstart HET PLAN is het ORIGINELE plan dat Natalie heeft gelanceerd en dat tienduizenden mensen heeft geholpen om hun gewichtsverlies te beginnen. Het is een zevendaags levensstijl- en maaltijdplanningsprogramma en is zeer effectief. Het is een programma dat je downloadt en direct kan starten. Het komt ook met een paar bonussen. U kunt meer over "het plan" leren op www.7dayjumpstart.com. Het 7 Dagen Jump start BOEK is meer een receptenboek in kleur. Het bevat een 7-daags maaltijdplan en 7 trainingen van zeven minuten, maar heeft ook 84 nieuwe vetverbrandende recepten! Het is een receptenboek met harde kaft dat je kunt krijgen bij Barnes And Noble of op Amazon. U kunt HIER ook meer lezen over het boek: www.nataliejillfitness.com/book.

Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *