Geloof het om het te bereiken
FITNESS

Geloof het om het te bereiken

Geloof het om het te bereiken

Gelooft u dat u uw doel kunt bereiken?

Voordat u ELK doel kunt bereiken, MOET u eerst geloven dat u het doel kunt bereiken. Je moet in de mogelijkheid geloven. Je moet geloven dat je het gewenste resultaat KUNT bereiken.Geloof het om het te bereiken pinterest thumbnail En je moet geloven dat het GEBEURT.

We zijn het resultaat van onze gewoontes, maar zonder eerst te geloven dat het mogelijk is, kun je er niet komen.

Je ziet zoveel mensen werken om hun doelen te bereiken door gewoonten toe te voegen aan een gebroken geloofssysteem. Bijvoorbeeld in de vetverbrandings- en gezondheidsruimte waar zoveel van mijn klanten mijn hulp zoeken … klanten willen de "training" of het "maaltijdplan" of het "supplement" om ze te 'repareren'. Maar ze willen dit doen op een oud geloofssysteem.

Die trainingen en maaltijdplannen werken wel, maar alleen op de lange termijn als de klant eerst GELOOFT dat ze hun doel zullen bereiken!

Als een klant naar mij toekomt met de houding "Niets heeft ooit gewerkt en niets zal voor mij werken", dan maakt het niet uit welk plan ik hen geef, het zal niet werken.

De sleutel tot blijvende resultaten

Wanneer we EERST hun geloof opwaarderen (waar ik LIEFDE om te helpen) verandert alles. Resultaten gebeuren en ze gebeuren snel.

Ben je ooit gefrustreerd over het feit dat je telefoon of computer langzaam werkt? Alsof je blijft proberen er meer apps aan toe te voegen en het meer te laten doen, maar het gaat kapot? Wat meestal een oplossing is voor het upgraden en bijwerken van de software. Het rebooten. Opruimen en opnieuw beginnen.

Net als computers moeten we eerst overtuigingen (het besturingssysteem) UPGRADEN voordat we nieuwe gewoonten toevoegen. Op dezelfde manier dat u uw computersoftware moet bijwerken voordat u meer apps en programma's toevoegt!

Ik deel dit net zoveel voor jou als ik het voor mezelf.

Ik zit vast in een verhaal rond mijn 'gebroken rug' … Ik GELOOF nu dat ik sterker zal worden dan ooit en ik word het type persoon dat de gewoonten beoefent om me daar te krijgen.

Vandaag:
Ik geloof dat ik het kan en wil
Ik deed de gewoonten van een genezen en sterk persoon:

XO,

Natalie Jill

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *