HABITS-resultaten - Natalie Jill Fitness
FITNESS

HABITS-resultaten – Natalie Jill Fitness

HABITS leidt tot resultaten

HABITS leidt tot resultaten

Niets in mij wilde vanochtend om 6 uur 's ochtends opstaan ​​en trainen. Niets. Mijn rug stond gisteren op toen ik 13 uur zat.

HABITS rijden resultaten pinterest thumbnailIk had gisteravond pizza (Ja, ik ben coeliakie dus maak je geen zorgen, het was GF)

Het is die "tijd van de maand"

Ik heb nog een dag van 12 uur voor me …
Mijn man lag naast me te slapen …

EN het is een week geweest van ongericht zijn voor mij … ANDEREN helpen maar niet mijn gewoontes oefenen die me maken tot wie ik wil zijn! En dat werd een patroon … de "off Natalie".

Maar hier is wat SPRUNG me uit bed … hier is wat ik weet … hier is wat mij duidelijk te binnen schoot na een dag van een krachtige sessie met mijn onderbewuste transformatiecoach en daarna een sterke VISIE-oefening gisteravond in de workshop I ' ben om …

Gewoonten leiden tot resultaten …

WIJ ZIJN HET RESULTAAT VAN ONZE GEWOONTEN.

Niet onze wensen
Niet onze doelen
Niet of verlangens
Niet onze excuses
Niet onze redenen …

Het zijn onze GEWOONTEN die RESULTATEN drijven.

Ik ben dit vandaag aan het uitdelen, maar geloof me, ik heb deze boodschap zoveel nodig voor mezelf als je mag.

Ik ben over de 2019 medelijden partij en redenen. Ik ben over het verhaal van mijn rugherstel. Ik ben OVER het comfort in alle niveaus van mijn leven waarvoor ik genoegen heb genomen. Ben JIJ over de jouwe?

Ik ben aan het oefenen wat ik krijs. Ik oefen en speel VOLLEDIG op wat ik eerder heb geleerd … Gewoonten Gewoonten Gewoonten …

Zelfs als ik er geen zin in heb
Zelfs als ik niet denk dat ik het kan
Zelfs als ik niet geloof dat het binnen handbereik is.

Omdat ik de waarheid ken: dat we het kunnen wensen, ons zorgen maken, erover nadenken, ernaar verlangen, en zelfs excuses verzinnen voor waarom we geen IT hebben, maar niets daarvan zal als resultaten verschijnen als we niet ' t oefen de GEWOONTEN om ons daar te krijgen.

Je zou kunnen zeggen dat je dit “weet”, maar jij ook? Ik dacht dat ik het had gedaan. EN, de waarheid is dat "Knowing" verschijnt in RESULTATEN. Op ons lichaam, in onze relaties en op onze bankrekeningen. De waarheid kan prikken.

WIJ zijn de resultaten van de HABITS die we oefenen. Ik ben er helemaal in, ben JIJ?

XO,

Natalie Jill

Verander je gewoontes verander je LEVEN. Begin met mij HIER

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *