Henry Cavill voegt wat cardio toe aan zijn routine voor een geweldige oorzaak
FITNESS

Henry Cavill voegt wat cardio toe aan zijn routine voor een geweldige oorzaak

Als je al binge-watched hebt The Witcher op Netflix hoeven we je niet te vertellen dat Henry Cavill absoluut monsterlijk en gescheurd werd om zich voor te bereiden op de rol van Geralt van Rivia. Als je de serie niet hebt gezien, hier is de vorm die hij kreeg om de Witcher te spelen:


Ik heb een korte flashback naar mijn dagen in Boedapest op The Witcher en vond deze foto. Ik vind het leuk omdat het laat zien dat er niet elke dag grote gewichten nodig zijn om resultaten te bereiken. Ik deed alles wat ik kon in een druk, druk schema om te proberen iets binnen te krijgen, wanneer ik maar kon. Tijdens deze periode heb ik geleerd dat het niet het gewicht is dat ertoe doet, maar de training. Dus als je verlegen bent om naar de sportschool te gaan omdat er altijd iemand naast je is die mahoosive gewichten gebruikt, doe dat dan niet. Je doet je gewichten, laat elke training tellen. Je ziet er misschien beter uit dan de kerel of de dame naast je die die zware gewichten gebruikt. Ik wilde ook een enorme schreeuw geven aan Adam bij Flex Gym. Adam deed zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat ik wat training kon volgen, ongeacht het tijdstip van de dag of nacht, hij zou de sportschool openen zodat ik wat gewichten (groot of klein!) Kon gooien. Bedankt mijn Vriend. Ik hoop je snel te zien! @FlexGymBudapest #YouDoYou #GymStuff

Een bericht gedeeld door Henry Cavill (@henrycavill) op 17 juni 2019 om 13:42 uur PDT

Cavill trainde hard om zijn lichaamsbeeld te raken, zelfs in samenwerking met Dave Rienzi, een bodybuilding-expert die ook niemand minder dan Dwayne "The Rock" Johnson traint. Met een tweede seizoen van The Witcher onderweg is Cavill weer aan het trainen, maar hij heeft ook andere doelen in gedachten.

Hij werkt namelijk aan zijn cardio voorafgaand aan The Durrell Challenge, een race van 13 kilometer voor de Durrell Wildlife Conservation Trust, een van de favoriete goede doelen van Cavill. Het vertrouwen werkt om bedreigde diersoorten te redden van uitsterven, en dat is het ook had nogal een impact dusver.

Na zijn eerste run in training voor de race van 17 mei deelde Cavill een Instagram-video om de oorzaak hiervan te vergroten.


Dubbele training !!! Niet alleen voor Witcher 2 maar ook voor alle ecosystemen van de wereld !! Walgelijk is het niet … "Maar waar train je voor, zo niet alleen The Witcher ?!" Ik hoor je huilen. Wel lieve vrienden, het is voor een kleine ren rond mijn thuiseiland Jersey op 17 mei. Een run van 13 km genaamd The Durrell Challenge. Ik zal je vertellen wat me werd verteld de eerste keer dat ik het deed, er zijn absoluut geen heuvels 😐 en als je een heuvel vindt …. het is absoluut de laatste 😐😐. Volg de link in mijn bio voor meer informatie over de missie van Durrell en om je aan te melden voor de run! Ga erop uit en ga hardlopen! 😁 #Durrell #DurrellChallenge # Witcher2

Een bericht gedeeld door Henry Cavill (@henrycavill) op 21 januari 2020 om 3:14 uur PST

"De eerste run, zal ik je vertellen, is niet de gemakkelijkste, maar het is het waard," zei Cavill in de video. De run, die zal plaatsvinden in Jersey (niet de nieuwe, de UK) klinkt als geen grap, en zelfs Cavill begint al vrij vroeg met trainen.

Als je geïnteresseerd bent in de race of een munt naar de Witcher gooit, kun je je aanmelden bij doitfordurrell.com. Wat betreft Cavill, hij kan beter trainen. Als zijn Instagram-opmerkingen een indicatie zijn, moet hij een zee van vrouwen ontlopen om de race te beëindigen.

Nee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *