PIJN & SET-BACKS GEBEUREN VOOR ONS
FITNESS

PIJN & SET-BACKS GEBEUREN VOOR ONS

PIJN & SET-BACKS GEBEUREN VOOR ONS

PIJN & ZETTEN GEBEUREN VOOR ONS wanneer we blind worden voor wat echt belangrijk is.

Op 48-jarige leeftijd kan ik met zekerheid zeggen dat 2019 het moeilijkste jaar van mijn hele leven was. Dat is een grote uitspraak, omdat velen van jullie het verhaal van mijn dieptepunt kennen in 2007.

2007 was verschrikkelijk pijnlijk en ik dacht dat dat soort val, mislukking en dieptepunt voor altijd achter me lag. EN er gebeurde zoveel goeds in mijn leven NA dat ik in 2007 door die pijn heen liep. Ik dacht dat ik alles had geleerd wat ik nodig had. Ik dacht dat ik het door had. Mis.

Dit jaar heb ik zo vreselijk pijn gedaan EN door de pijn ben ik deze keer echt veranderd. Ik weet nu dat het leven een grote les is en dat we kunnen doorlopen wat ons wordt overhandigd en er met gratie van leren.

PIJN & SET-BACKS GEBEUREN VOOR ONS

Ik weet dat mijn lessen en ervaringen van dit jaar me vooruit zullen brengen naar een krachtige toekomst.

Ik heb elk jaar een woord waarnaar ik dagelijks verwijs en dat helpt me te gronden

Mijn woord voor 2019 was "OVERDRACHT". En het werd zo'n kritisch woord dat ik het zelfs op mijn onderarm tatoeëerde, zodat ik er dagelijks aan zou worden herinnerd.

2019 daagde me zelfs deze week consequent uit, en dat woord heeft me gered: onverwachte financiële uitdagingen die me als een ton stenen hebben getroffen, interne bedrijfsfouten van jaren geleden die me inhaalden en staken, een huidkanker op mijn gezicht van bruinen in mijn tienerjaren en twintig die me diep uitdaagden om te kijken waarom "ijdelheid" mij definieerde, een blessure met rugpijn die zo intens was dat het mijn overtuigingen en gewoonten totaal veranderde zoals ik het kende. En nog veel meer om op te noemen

En toen alles waarvan ik geloofde dat het goed voor me was, van mij werd afgenomen? Ik realiseerde me dat ik GENOEG ben. Zelfs zonder die dingen die me definieerden.

Ik ben genoeg … (en jij ook)

Ik heb geleerd wat er echt toe doet …

Mijn man en dochter
Mensen
Dankbaarheid
Van dienst zijn
Vergiffenis
Aanwezig zijn
Grace
Verbinding
echtheid

En vooral: overgave.

Lessen (hoe hard ze zich ook voelen) worden ons toegestuurd als we blind worden voor wat belangrijk is. Bedankt GOD voor de tegenslag, ontberingen en pijn waarmee je me dit jaar hebt geschonken. Ik ben dankbaar voor wat ik heb geleerd. Ik heb me volledig overgegeven.

Tot ziens 2019…. terwijl de laatste paar weken dit jaar worden afgerond, ben ik klaar voor 2020. BRENG HET.

XO,

Natalie Jill

Begin 2020 fris met mij in de Slim down-uitdaging van januari Terug naar BASIX HIER

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *