The Sexy Star of Netflex & # 039; s & # 039; Van Helsing, & # 039; Jenny Cheon, Can Kick Your MFing Ass
FITNESS

The Sexy Star of Netflex & # 039; s & # 039; Van Helsing, & # 039; Jennifer Cheon Garcia, Can Kick Your MFing Ass


Jennifer-Cheon-Garcia-Netflix-Van-Helsing-Blue-Steel

Andrew H Walker / Variety / Shutterstock / Shutterstock

Aangezien je ervaring hebt met het afweren van zombies, wat zijn drie benodigdheden om de onvermijdelijke vampierapocalyps te overleven?

Eerst heb je een machete nodig. Je hebt absoluut een wapen nodig als je de hele dag tegen zombies gaat vechten. Ten tweede heb je een motorfiets nodig. Omdat je natuurlijk vervoer nodig hebt, vooral iets dat je door alle soorten terrein haalt. En ten derde, zorg ervoor dat je veel blikjes tonijn hebt.

Je personage, Ivory, zou niet lang mee moeten gaan in de show. Wat is het geheim van haar levensduur?

Ze is een baas teef, maar eerlijk. Ze is een krijger van binnen en van buiten.

Wat was een van je vorige banen voordat je acteur werd?

Woonachtig in Vancouver, werkte ik voor de beveiliging Olympische Winterspelen 2010. Ik was in de stad, waar iedereen, inclusief de atleten, daarna zou komen feesten. Het was zo'n geweldige ervaring; de diversiteit aan mensen die overal vandaan kwamen was zo geweldig. Ik weet echter niet zeker dat de meeste mensen daar ooit vrouwelijke veiligheid hebben gezien.

Maar ik ben zes voet, dus ik kan een beetje intimiderend zijn. Je bent ook bezig om je paarse riem in Taekwondo te krijgen. Dat ook. Ik begon als een klein meisje als een manier om actief te blijven en een activiteit met mijn vader te delen. Het is iets waar ik verliefd op werd, hoewel acteren mijn praktijk een beetje heeft beperkt. Ik ben echter van plan mijn zwarte band te verdienen en vervolgens een studio in Vancouver te openen.

Wat is de enige beweging die je kunt gebruiken om tegen zombies te vechten?

Ik zou een draaiende trapcombinatie zeggen: springen, dan een ingeslagen trap; spring terug en eindig met een andere keercombinatie met een omgekeerde trap. Het duurt even voordat ze van de grond komen en dat geeft je tijd om te ontsnappen.

En alle zelfverdedigingstips die een alledaagse Joe kan gebruiken?

Zoals mijn vader zou zeggen: 'De beste zelfverdediging? Wees er niet. 'Met andere woorden, ren als de wind.

Zie je jezelf van zombie-thrillers naar een andere rol gaan, zoals in een rom-com?

Ik hou ervan om mensen sensatie te geven en ze te laten springen, maar ik hou er ook van om mensen verliefd te laten worden en vreugde te voelen. Ik heb het gevoel dat de wereld wat van die liefde en vreugde nodig heeft. Maar tegelijkertijd verwelkom ik de mogelijkheid om allerlei verschillende films te maken.

Wat is je volgende project?

Op dit moment schrijf ik een scenario en maak ik me op voor een geheim acteerproject.

KIJKEN Het vierde seizoen van Van Helsing op Netflix, gepland voor dit voorjaar.

Nee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *