Ugly Scars Tell Our Stories- 12 weken na reparatie van distale biceps-traan
FITNESS

Ugly Scars Tell Our Stories- 12 weken na reparatie van distale biceps-traan

Ugly Scars Tell Our Stories- 12 weken na reparatie van distale biceps-traan

Ugly Scars Tell Our Stories pinterest thumbnail

Lelijke littekens maken ons interessant. Heb je ze? Dat is wat ik mezelf steeds vertel haha. Ik bedoel, ik zal duidelijk niet snel een armmodel zijn!

Littekens zijn onze verhalen. Ik heb er veel op mijn lichaam. Wenkbrauw, onderrug, borst, nu mijn arm. Die littekens zijn als een routekaart voor onze levensreizen, toch? Ik heb een verhaal achter elk van hen en op 48 zijn er veel.

Gisteren markeert 12 weken na distale biceps scheuring. Het is een mijlpaalweek! Scroll een beetje naar beneden om te zien hoe mijn arm er vandaag uitziet. Voor het VOLLEDIGE verhaal van hoe ik mijn biceps scheurde, waarom ik de operatie had ondergaan en meer ga HIER

WINST 12 weken na reparatie van distale biceps-scheur:

  • Mijn volledige armverlenging is terug! YAY! Dit betekent dat ik het volledig kan rechtzetten! Het zat geruime tijd vast in een gebogen positie.
  • Bicep-atrofie komt terug. Tijdens het genezingsproces verloor ik veel spieren.
  • Ik ben van de zenuwen af ​​!! Gabbapentin je hebt me door moeilijke tijden heen geholpen (dank je!), maar ik ben blij om te zeggen dat ik je voorlopig opsluit.

WERK dat ik nog steeds moet doen 12 weken na distale biceps traanreparatie:

Waar ik nog werk te doen heb:

  • Ik heb nog steeds niet alle bewegingsvrijheid met mijn pols of hand (kan nog niet met de hand schrijven of eten met een vork)
  • Brandende / stekende zenuwpijn is nog steeds aanwezig
  • Tricep schiet nog niet. Het hangt een beetje – eigenlijk hangt het wel en kan het al dan niet in de wind flapperen … maar het is een werk in uitvoering! Ik ben toegewijd.

Waar ik nu aan werk, is: 2 dagen per week fysiotherapie, dagelijkse wandelingen 3-6 mijl, dagelijkse trainingen (kort zoals wat ik deel in mijn homefit speciaal hier,), een ontstekingsremmend dieet zoals ik deel Veroudering in omgekeerde volgorde het boek HIER en in mijn andere voedingsprogramma's HIER. Ik werk ook met Oculus Brain Centers voor pijnbestrijding en sneller herstel ~ Als je meer wilt weten over hun diensten, ga dan HIER.

Voor iedereen die herstellende is van of te maken heeft met blessures en tegenslagen.

Lelijke littekens vertellen onze verhalen 2

Mijn advies is om in de mogelijkheid te blijven en je te concentreren op wat je KAN DOEN om elke dag een beetje sterker te worden.

1. FORCE THE VISION: wat wil je? Concentreer u daarop.
2. BESLISSEN dat het gebeurt
3. Zet elke dag kleine stappen vooruit … dat is vooruitgang en staat gelijk aan grote winsten in de loop van de tijd.

En geef geen korting op je voeding. Het is zo belangrijk om het gewicht onder controle te houden, deprimerende gedachten, ons energieniveau, ontstekingen en pijn te beheersen. Het kan ook echt helpen bij genezing. Cheetos helpen niet met die sorry lol

Ik eet zoals ik deel in al mijn programma's – ik oefen wat ik leer! Je hoeft dit niet alleen te leren.

Download mijn 7-daagse jump start special.

En … heb je vrede gesloten met je littekens?

XO,

Natalie Jill

Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *