UW merk uitbreiden - Natalie Jill Fitness
FITNESS

UW merk uitbreiden – Natalie Jill Fitness

UW merk uitbreiden

Ik heb de afgelopen tien jaar VEEL op social media gedeeld, maar … je weet deze dingen waarschijnlijk (nog) niet over MIJ

Natalie Jill UW merk uitbreiden 1. Mijn carrière van 20 JAAR voordat ik met Natalie Jill Fitness begon, was SALES (verkoop, dan verkoopdirecteur en vervolgens verkooptrainer!). Ik had die hele carrière VOORDAT ik een gediplomeerd meestersportvoedingsdeskundige werd. Als je iemand vraagt ​​die mij persoonlijk kent wat mijn cadeau is, dan vertellen ze je VERKOOP en branding.

2. Hoezeer ik ook spreek over persoonlijke ontwikkeling en mindset en visualisatie NU, ik dacht dat het jarenlang "dom" was voordat ik besefte hoeveel het nodig is en het heeft mijn perspectief en leven veranderd! Het is nu zo'n ongelooflijk onderdeel van wat mijn vetverliesprogramma's en zakelijke / merkklanten zo succesvol maakt. Ik heb geleerd dat degenen die denken dat het dom is (zoals ik ooit deed) het het meest nodig hebben!

3. Ik was een vreselijke leerling op school! Gediagnosticeerd met leerstoornissen, ADHD en meer. Leraren waren zo hard voor me om me te vertellen dat ik nooit iets zou bereiken. Ik heb nooit naar hen geluisterd en in plaats daarvan mijn eigen realiteit gecreëerd. Ik ben nu een fantastische student.

4. Ik ben een geweldige "snelle start" -persoonlijkheid. Dit betekent dat ik SNEL beslissingen neem en sneller naar ideeën handel! Dat heeft me op veel gebieden van mijn leven goed gediend, maar in het bedrijfsleven heeft het me eerder pijn gedaan. Slecht! Ik heb NU geleerd om processen en systemen te creëren en de juiste ondersteuning in te huren.

5. Ik heb een beetje een woo woo-kant. Ik heb met sjamanen bij ceremonies gezeten, ik hou van kristallen, genezers, energiewerkers en lichtwerkers. Ik heb geen hoed van aluminiumfolie gedragen, maar ik zal vrijwel alles een keer proberen.

6. Ik ben authentiek IK en heb daar veel uitdrukkingen van. Ik zeg altijd 'als ik twijfel vertel de waarheid' en daar leef ik naar … soms betekent dat teveel informatie delen, maar als ik het ben en het is mijn waarheid, dan verberg ik het niet.

7. Ik ben het afgelopen jaar uitgeslapen WETEND dat het tijd is voor mij om uit te breiden en meer van U te helpen met uw roeping en geschenken (maak u geen zorgen, ik verlaat mijn vetverliesbedrijf niet, maar breid me uit. heb zovelen van jullie geholpen met vetverlies en gezond worden … wacht maar tot ik jullie ook help in je passie te stappen!)

Nu is het jou beurt! Ik sta klaar om u te helpen UW merk uit te breiden. Als je een online merk bent (dat mijn hulp wil om je merk en verkoop uit te breiden), solliciteer dan bij mij HIER!

XO,

Natalie Jill

Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *