Vertragen om te versnellen
FITNESS

Vertragen om te versnellen

Vertragen om te versnellen

Vertragen om te versnellen

Ik ben een herstellende 'snelstart'-drukker. Workaholic- idee persoon- energizer bunny- hoe je het ook wilt noemen. Snelheid was mijn ding. Dang, ik ging snel, zo snel.

Ik dacht snel, ik handelde snel. En ik had het gevoel dat ik in beweging moest blijven. Ik keek altijd naar mensen die zich 'ontspanden' op het strand en beoordeelden ze als 'lui'. Ik had geen idee hoe ik dat ooit moest doen.

LANGZAAM NAAR SNELHEID

Decennia geleden gediagnostiseerd als ADHD, droeg ik het als een ereteken. Het was mijn reden om te blijven bewegen. Hey het maakte me creatief, laat me snel actie ondernemen. Het verklaarde ontbrekende details en het rechtvaardigde mijn afleiding en mijn behoefte om te creëren creëren. En het was een excuus om het werk niet te doen om erachter te komen waarom ik bc snelheidsdoden niet kon vertragen.

Een lichaam in beweging blijft in beweging – dit is waar. Maar laat me je waarschuwen – nooit vertragen zal je, je gezondheid, je bedrijf en je relaties beschadigen. Het is een medicijn – een manier om gevoelloos te worden en het werk te doen.

Altijd 100 km / u verplaatsen

Ouder worden
Verschijn op je lichaam
Laat belangrijke mensen in uw leven zich ongezien en niet belangrijk voelen
Houd je op scherp
Maak slechte beslissingen
Zal fouten veroorzaken
En het zal schade aanrichten.
Veel schade
Het leven is meer dan alleen gedaan worden.

Voeg daar nog stimulerende middelen aan toe, zoals veel ADHD-medicijnen of veel koffie, en je hebt een botsing.
En "uw lichaam houdt de score bij", dus al die verwondingen, kwalen, vermoeidheid, migraine, gewichtstoename en meer kunnen uw lichaam zijn die uitwerkt en u vraagt ​​om de F te vertragen. Ik dacht altijd dat dit onzin was. Ik weet nu in mijn ziel dat dit de waarheid is.

Wanneer we langzamer gaan werken en grenzen creëren rond onze tijd, energie en gezondheid, groeit onze takenlijst niet – het wordt zelfs effectiever. Er blijven alleen belangrijke dingen over die ons vooruit helpen.
Belangrijke prioriteiten gebeuren nog steeds, maar de rest verdwijnt.

Wat gebeurt er als gevolg hiervan?

Energie, focus, authentieke diep verbonden relaties.
We zien mensen en zij zien ons
Genezing, groei, veroudering vertraagt ​​en VREUGDE komt beschikbaar.

Als je je overweldigd voelt, alsof je "niet kunt vertragen", is dit bericht speciaal voor jou. Laat dit bericht je teken zijn voordat er iets met je gebeurt om je te dwingen dit te zien.

XO,

Natalie Jill

Start 2020 op de juiste manier … Ga met mij mee terug naar BASIX in de slankere uitdaging Terug naar BASIX. Doe HIER mee

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *