Wanneer je nep bent weet het heelal
FITNESS

Wanneer je nep bent weet het heelal

Wanneer je nep bent weet het heelal

Wanneer we NEP zijn, weet het universum. Ok universum, ik hoor je EINDELIJK. Het kostte nog een verwonding.

Ongeveer 3 jaar geleden ging ik van boven op de wereld naar wat er in hemelsnaam gebeurt ?!

When You Fake The Universe kent pinterest thumbnailMijn bedrijf kreeg financiële problemen.

Mijn huwelijk had een aantal belangrijke problemen.

Mijn gezondheid begon achteruit te gaan … hallo onderrug schijfbreuk.

Alle 3 van deze dingen moesten VOOR mij gebeuren om mijn aandacht op spil te krijgen en mijn wegen te veranderen.

Ik dook erin:
Behandeling
Persoonlijke ontwikkeling
geestelijk
Op zoek naar.

Ik begon echt te LEVEN
Ik omarmde nieuwe richtingen en concepten
Ik veranderde mijn gedachten en acties.
Ik was diep verbonden met nieuwe mensen
En ik hield zoveel vast aan het concept van OVERLEVERING versus CONTROLE dat ik het woord overgave op mijn arm tatoeëerde (hoe controle over mij)

Maar hier is wat nog FAKE ALS F was en nooit volledig is gebeurd. Ik gaf me niet volledig over of liet mijn controlerende manieren los.

Ik voelde me geroepen voor een veel groter doel, maar bleef klein en veilig spelen met de vertrouwdheid van comfort en CONTROL

In Costa Rica had ik ruimte om uit mijn hoofd te stappen en echt mijn doel te grijpen. Ik bevestigde elke dag dat ik klaar ben om naar mijn volgende hoofdstuk te stappen. EN- op Natalie-manier probeerde ik de verandering te CONTROLEREN.

Het universum had een groter plan voor mij. Wat is het gezegde? "Maken we plannen en lacht God?" Terwijl ik in het water sprong door de watervallen (na een intentieoefening die verklaarde me naar mijn volgende hoofdstuk te brengen), probeerde ik me over te geven terwijl ik nog steeds controleerde – ik hield me strak vast aan angst en …
Ik scheurde mijn biceps. Op mijn JUISTE ARM – de mannelijke kant. De bedieningszijde. Dang. Een fricken distalbiceptear.

Ik zal deze week een spoedoperatie ondergaan om het te repareren. Het lijkt op woensdagavond. Yup Ik weet dat dit mijn DERDE Chirurgie is in 12 maanden.

Eerst de basale cel
Dan is de laser endoscopisch op mijn rug
En nu dankzij universum KRIJG IK HET VOOR ECHT. Het is zo van "oh ok NJ, je wilt niet langzamer werken met je gezicht en je rug probeer dit!) Ik zit 8 weken in het gips zonder autorijden, niet typen, niet reizen, geen etappes. En niet tillen om dit te krijgen … 6 MAANDEN

Ik zal veel annuleren op mijn "controllerschema" en raad eens. Ik ben EINDELIJK OVERGAVE.

XO,

Natalie Jill

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *