Wat mijn 13-jarige leert over visie
FITNESS

Wat mijn 13-jarige leert over visie

Wat mijn 13-jarige leert over visie

Penelope GonzalezMijn 13-jarige herinnert me eraan dat ik elke dag op VISION gericht ben.

Sinds mijn dochter een klein meisje was, heeft ze gepraat over toekomstige dingen die ze wilde alsof het gebeurde.

Ik was op dezelfde manier als een klein meisje en ben dankbaar dat mijn ouders mijn dromen en ambities hebben verloofd in plaats van me te vertellen waarom ze niet kunnen / zullen gebeuren.

Ik heb gezien hoe talloze volwassenen mijn dochter hebben verteld waarom haar doelen niet mogelijk zijn … ze doen het uit goedbedoelde bedoelingen – dat begrijp ik – maar ik vind het geweldig dat ze gefocust is gebleven op het gezichtsvermogen en ik moedig dat aan.

Penelope Gonzalez Singer, 13 jaarHet zien van haar spreken in haar dromen heeft me er keer op keer aan herinnerd hoe kinderen VISION FOCUSSED beginnen en dat levenservaringen en meningen van anderen ertoe neigen dat mensen aan zichzelf twijfelen en vastlopen. Omgekeerd ouder worden heeft voor mij alles te maken met het terugkrijgen van die kinderachtige houding dat “alles en nog wat mogelijk is”, want het IS allemaal mogelijk. Beslis- Krijg duidelijkheid over VISION en onderneem vervolgens massale actie.

Mijn dochter van 13 heeft grote doelen. Ze werkt aan een eerste muziekalbum (zingen is haar geschenk!) En een film die ze aan het schrijven is en ik geloof dat ze allebei tot bloei zullen komen omdat ze gelooft dat ze dat zullen doen.

Beslis … word duidelijk over VISION … onderneem massale ACTIE! Dit kunt u als volwassene ook!

De DVA-methode komt binnenkort om u hierbij te helpen.

XO,

Natalie Jill

Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *